A Starbaits Hungary csapatból Tóth Arnold és Géczy Krisztián Marokkóban járt.

Írta: Kucsma Istvan Kategória: STARBAITS HÍREK Létrehozva: Hozzászólás: 0 Megnézve: 1452

A Starbaits Hungary csapatból Tóth Arnold és Géczy Krisztián Marokkóban járt. Több nagyon szimpatikus horgásztárssal egy nagyon emlékezetes és különleges túrát sikerült átélniük, amit a Pontyvilágban is olvashattok áprilisban!!! Fogadjátok szeretettel!!!

"2017 márciusában felhívott Arnold barátom, hogy tudom-e, hova menjünk horgászni jövőre? Marokkóba! Hamar képbe kerültem: a Bin El Ouidane-tó (röviden BEO) a közeli településről kapta nevét, az Atlasz hegységben található, közel 800 méter tengerszint feletti magasságban, normál vízállásnál 15 000 hektáros kiterjedéssel; és bár az aktuális vízfelülete körülbelül ennek a fele, így is jelentősen nagyobb a híres francia tavaknál (az Orient-nál is például háromszor), a mélységről – ami helyenként eléri a 100 métert – nem is beszélve…
Kalandosnak hangzott, különösen, ha azt is hozzátesszük, hogy tudomásunk szerint magyar pontyos csapat még egyáltalán nem járt ott. A dolog el is dőlt, a sokszereplős túra szervezése kezdetét vette. Az indulás időpontja: 2018. január 26."

Géczy Krisztián - Hegyek között Marokkóban című cikkét a Pontyvilág áprilisi kiadásában olvashatjátok.

A Képek a horgászatról:

10.jpg

11.jpg

11.jpg

2.jpg

6.jpg

Egyező kategória

Kapcsolódó Címkék

Hozzászólások

Írja meg véleményét